dijous, 3 de maig del 2012

Xerrada sobre Myanmar

Demà divendres a les vuit del vespre, la periodista Txell Bonet, la blogaire Roser Giner i membres de l'Associació Jofran Internacional parlaran de la situació al país asiàtic.

La situació actual a la Unió de Myanmar, i també la seua història recent, prendran el protagonisme demà divendres al vespre a l'Espai VilaWeb de Barcelona (carrer Ferlandina 43), en una xerrada que porta per títol 'Birmània-Myanmar: aires de llibertat'. La blocaire de VilaWeb Roser Giner, autora del blog Chào ông Viêt Nam, parlarà de Myanmar acompanyada de la periodista Txell Bonet i de dues membres de l'Associació Jofran Internacional, Anna Argelich i Berta Grau.

'La cooperació amb aquest país ha de continuar. Els canvis, els aire de llibertat, són de moment polítics i no es veu res a l'horitzó de canvis per millorar, una miqueta, una miqueta, el sistema de salut, ni el sistema educatiu, ni millorar les condicions de vida. Una miqueta, només una miqueta. El repte és descomunal', escriu Giner avui, dia en què Suu Kyi i els diputats del seu partit han pres possessió dels seus escons al parlament federal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada