dijous, 28 de juliol del 2011

El famós correu

Ací teniu el famós correu del que parlen els mitjans que ens són hostils:

Benvolgut, benvolguda,
Un cop superat amb èxit el procés de recollida d'avals de la candidatura Junqueras-Rovira per al proper Congrés d'Esquerra Republicana, ara ens correspon afrontar amb força i unitat les properes eleccions al Congrés i al Senat.

En aquests moments estem intentant propiciar un consens a l'entorn de la figura del cap de cartell per al Congrés, motiu pel qual et preguem que no s’avali cap candidat fins que aquest procés de diàleg finalitzi. Entenem que una recollida d'avals precipitada i al marge del diàleg encetat pot perjudicar les possibilitats d'èxit en aquestes eleccions. No cal ni dir que en uns moments difícils per al nostre partit, és absolutament necessari esgotar al límit el diàleg intern i les vies de caràcter unitari que maximitzin les possibilitats d’obtenir uns bons resultats.

Tan bon punt hagi conclòs aquest procés de diàleg --sigui amb èxit o sense-- tornarem a posar-nos en contacte amb tu per mantenir-te’n informat.

Molt cordialment,

Oriol Junqueras i Marta Rovira


Aquestes eleccions són importants per dues raons:

1) Ens agradi o no, el poder de debò és a Madrid. Mentre no siguem independents, dependrem del que es voti al Congrés espanyol. Hores d'ara tothom té clar que el nostre Estatut és molt limitat, i la nostra autonomia una fireta.

2) Aquestes eleccions ens han de permetre mostrar al conjunt de la societat catalana que som un partit que s'ha renovat. No només hem de renovar les cares, també les estratègies.

Què en penseu vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada