dissabte, 16 de juliol del 2011

President a Picassent

Setze anys governant ajuntaments com Manresa. Dotze anys dirigint ajuntaments com el de Barcelona. Set anys a la Generalitat. Diputacions provincials, consells comarcals i ens metropolitans.

Hem sumat milers de càrrecs públics d'ERC, electes o designats, a ajuntaments, consells comarcals, diputacions provincials, Generalitat de Catalunya, parlament espanyol i parlament europeu. I si d'una cosa en podem estar orgullosos i orgulloses és que sumen zero: zero imputats i zero condemnats

La majoria de catalans estan farts de la corrupció que han protagonitzat partits com el PSC, CiU i el PP. Potser va sent hora de demostrar que nosaltres som el partit de les mans netes. Potser és el moment de recuperar la neteja ètica que proclamàvem fa uns anys.

3 comentaris:

  1. T'oblides del parlament balear, el consell de Mallorca i segurament també dels regidors valencians, eivissencs i mallorquins...

    ResponElimina
  2. I tb ho estem del PSPV i PSIB així com UM ara CxI etc etc ...

    ResponElimina
  3. Jordi: sí, els pocs representants que tenim al País Valencià, les Illes Balears i Pitiüses i la Catalunya del Nord també han mostrat una conducta modèlica.

    ResponElimina