dimarts, 13 de desembre del 2011

Amaiur tindrà grup propi... i nosaltres?

L'esquerra independentista basca tindrà grup parlamentari propi durant aquesta legislatura. Amaiur ho ha resolt mitjançant una argúcia legal: els sis diputats electes per la CAV seran els que constituiran el grup, mentre que el diputat per Navarra, Sabino Cuadra, que no va assolir per unes dècimes el 15% dels vots necessaris, avui no prendrà possessió de l'acta, adduint "raons personals".

Nosaltres tenim tres diputats. Intentarem assolir grup mitjançant la via dels 5 diputats i la bona voluntat del PP? I quins seran els altres dos? Un de Compromís pel País Valencià? Dos del BNG? Un de Geroa Bai? El navarrès que falta a Amaiur?

Montserrat Tura diu que el PSC ha de defensar l'autodeterminació, i que ha de refer-se l'espai d'esquerres. Un gest de bona voluntat seria "cedir" dos diputats del PSC a ERC (cedir vol dir que oficialment s'insicriurien al nostre grup, però que seurien i votarien sempre amb el PSC)

2 comentaris:

  1. AMAIUR ÉS AMAIUR...NOSALTRES QUI SOM¿ LA PENYA BOGARDE? LA SOLFA DEL MUSIC? LA TRENKA DEL PIJO? L'AURICULAR DEL BISBE? CONCRETEM.

    ResponElimina
  2. Nosaltres som els independentistes.

    ResponElimina