dimecres, 14 de setembre del 2011

Informació electoral. Alfred Bosch 2



Benvolgut company, benvolguda companya,

El proper dissabte dia 17 és una data molt important pel futur d’ Esquerra Republicana de Catalunya. Voldríem compartir l’orgull republicà de formar part de l’únic partit que escull per sufragi els seus lideratges , i d’aquí la importància d’aconseguir una gran participació, activa i responsable, que ens faci bons mereixedors d’aquest dret que cap militant de cap altre partit a Catalunya pot exercir.

De la mateixa manera que podem felicitar-nos d’haver forjat amb gran il·lusió, i des de la cohesió interna, una candidatura de renovació de la direcció, també volem expressar el sentit de la nostra aposta de candidat a les properes eleccions espanyoles, que respon als mateixos paràmetres de clara renovació i de recuperació de la nostra credibilitat com a formació política.
L'aposta que fem per l’Alfred Bosch és un vot de confiança a una persona comprome sa amb l'independentisme i amb la justícia social, una persona que simbolitza la nostra voluntat d ’obertura a la societat i de reconnexió amb el nostre entorn .

En aquest procés de construcció de confiança amb la societat civil, i amb la voluntat que ERC sigui creïble davant l’electorat, optem per un gest coherent. La renovació interna la transmetre'm a la ciutadania mitjançant els nostres candidats als diferents comicis electorals, i estem convençuts que, només així, podrem aturar la tendència de davallada que hem patit , i que malauradament, encara pronostiquen les enquestes.

En els darrers anys el país ha viscut una etapa de grans canvis i cal que el partit hi sàpiga donar resposta de forma coherent. Ens dirigim cap a una nova etapa de contestació ciutadana davant l'Estat espanyol on serà clau que ERC sàpiga sumar esforços amb la societat civil per esdevenir el pal de paller que ha de liderar el país cap a la sobirania plena de la nostra nació.
Voldria encoratjar-vos, de cara el dissabte dia 17, a demostrar davant la societat que ERC és un partit que no es resigna, que recupera la il·lusió i fa passos ferms per tornar a ser dipositari de la confiança de la gent .

El vostre suport és la nostra força,

Oriol Junqueras i Vies, militant número 36394 (Sant Vicenç dels Horts)
Marta Rovira i Vergés, militant número 32186 (Vic)

Et convidem a assistir el proper divendres a l'acte que durem a terme a les 20h a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Avda. Diagonal, 690) (adjuntem targetó).


Podràs trobar mes informació sobre l' Alfred Bosch a: http://alfredbosch.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada