diumenge, 24 de febrer del 2013

Benvinguts al CLUP


La CUP ha confirmat que va contractar l'agència Método 3 per a investigar les propietats del pare del batlle de Valls, Albert Batet. El regidor de la CUP Gerard Nogués diu que "no es tracta d'espionatge" i que "la informació és recollida del Registre Mercantil".

Arribats aquest punt ens hem de preguntar algunes coses:

1) Quant va costar la investigació?
2) Si només es informació pública del Registre Mercantil, calia contractar una agència de detectius? No ho podien mirar ells solets? Qualsevol persona pot consultar la informació pública disponible al Registre Mercantil.
3) La decisió es va prendre en assemblea?

En tot cas podem dir que la CUP no ha trigat gens a perdre la virginitat, i que l'stablishment que tant critiquen ja els ha donat la benvinguda al club.


Més informació: 

Vilaweb
Nació Digital.
E-Notícies.

dijous, 21 de febrer del 2013

Pere i el Rei


Fins i tot els republicans de pedra picada hem d'admetre que el diputat Pere Navarro, secretari general del PSC, té raó: als 75 anys el Rei ja té edat de jubilar-se, i als 45 anys d'edat, amb 45 anys d'entrenament constant per a ser rei, el Príncep Felip és la persona més indicada per a ocupar el seu lloc. Ho diu la Constitució (eixe text legal que només es reforma si ho demana frau Merkel) i ho aconsella el sentit comú.  I poques vegades coincideixen els dos elements.

Les reaccions del PSOE i el PP a la proposta de Pere Navarro són injustes, i no critiquen el què es diu —no diu res dolent, i exposa els seus arguments amb respecte— si no el qui ho diu: un català, un perifèric, un mindundi de províncies, un individu aliè a la Villa y Corte.

Així és l'Espanya Eterna de la que ens volem independitzar: arrogant i centralista. Que n'aprengui Pere Navarro, i que n'aprenguin els que encara creuen en l'Espanya Federal.

dilluns, 18 de febrer del 2013

Incidents a Renteria

Entre 1964 i 1980 es va publicar a Barcelona el diari vespertí Tele/eXprés.  Volia ser un mitjà agossarat i, segons la llegenda, en certa ocasió publicaren la següent notícia: Ahir no hi va haver incidents a Renteria. Durant els anys de la transició, a la ciutat guipusciana eren habituals els aldarulls.

Qualsevol dia un diari electrònic —els diaris de paper estan massa agafats a la mamella pública— publicarà alguna cosa com Ahir no es va destapar cap escàndol de corrupció".

dijous, 7 de febrer del 2013

El camí d'Ítaka

Per anar a Ítaka el més barat és agafar el vol de Vueling que surt cada dimarts a les 12.10. Abans també hi havia també un vol que anava de Girona-Costa Brava a Salònica, però l'han tret.
Un cop a Atenes podem agafar l'autobus que va a Patra i, un cop a Patra anar en ferri fins l'illa o llogar una barca. Aquesta darrera opció és la més econòmica.